Grieks Restaurant  Sirtaki  Maastricht

Kesselskade 42, 6211 EN Maastricht

Tel:   043 852 5040

Email:  info@restaurantsirtakimaastricht.nl
Internet: http://restaurantsirtakimaastricht.nl
Grieks Specialiteiten Restaurant
Openingstijden: Maandag / Zaterdag  16:30 / 22:00

Zondag 15:00 / 22:00

Dinsdag gesloten

 

 

 

 

 

 

Over ons,

Grieks Restaurant Sirtaki is inmiddels al een begrip in Maastricht en omstreken. Het restaurant dat haar deuren enkele jaren geleden opende in het Maastrichtse centrum wordt gekenmerkt door een uitstekende keuken, vriendelijk en uiterst bekwaam bedieningspersoneel evenals een ervaren keukenstaf.

Een indicatie dat het restaurant een aansprekende rol speelt binnen de Maastrichtse horecagelegenheden is het aantal vaste gasten dat elke week het restaurant bezoeken zowel culinair evenals op het gebied van gezelligheid.    
De inrichting van het restaurant is op deze manier ontworpen dat aan alle verschillende wensen voldaan kan worden. Zowel mensen die op zoek zijn naar privacy alsmede grote groepen die uitgebreid willen dineren in een grote ruimte komen in ons restaurant tot hun recht. Tevens kunt u in de zomermaanden gezellig buiten zitten op ons terras aan de voorkant van het restaurant en genieten van onze heerlijke gerechten
Ons doel is om u een onvergetelijk Grieks avondje te bezorgen en dat kan alleen gegarandeerd worden met een Griekse ambiance en natuurlijk met puur, natuurlijk Grieks eten.
We hopen u dan ook snel te morgen verwelkomen in ons klein stukje Griekenland middenin het Maastrichtse stadshart.