Traiterie en Ouzerie  De Olijfboom  Groningen

Steentilstraat 28/28-1, 9711 GN Groningen

Tel:  050 737 0078

Email: info@olijfboomgroningen.nl
Internet: https://olijfboomgroningen.nl
Grieks Specialiteiten Restaurant
Openingstijden: Dinsdag & Woensdag  17:00 / 22:00

Donderdag / Zaterdag  12:00 / 22:00

Zondag & Maandag  gesloten

 

 

 

 

 

 

Traiterie

In de Traiterie, de ingang van De Olijfboom, wordt je verwelkomd door de vitrines en de open keuken vol lekkernijen. Van hieruit kun je hapjes of een maaltijd samenstellen en die warm of koud meenemen. We koken dagelijks vers met natuurlijke ingrediënten en wisselen af naar gelang het seizoen en de inspiratie van de kok.

We hebben een groot assortiment salades, hapjes, pasteien, groentegerechten en stoofgerechten. Er is voor ieder wat wils, of je nu van vlees of vis houdt of liever vegetarisch eet. Kom en proef hoe rijk, lekker en gezond de originele Griekse keuken is! 

Daarnaast verkopen we diverse producten en delicatessen van Griekse bodem. Natuurlijke of biologische producten, het liefst rechtstreeks bij de boer of coöperatie vandaan. Ons assortiment bestaat onder andere uit: olijfolie, olijven, azijn, honing, deegwaren, peulvruchten, zoetigheden en wijnen.

 

Ouzerie

De ouzerie is de plek waar je al ons lekkers kunt opeten, in een gezellige, informele sfeer. Ook hier geldt een afwisselend menu dat je zelf kunt samenstellen en kunt delen met je gezelschap. Kun je niet kiezen? Laat je verrassen door een van onze proeverijen of laat ons iets lekkers voor je op tafel zetten. Uiteraard vind je op onze menukaart diverse Griekse dranken; van de beste wijnen, bieren en ouzo’s tot de oeroude bergthee en aromatische Griekse koffie.

We hebben plek voor 35 personen. Wil je met een grote groep komen? Informeer dan naar de mogelijkheden. Aan groepen vanaf 6 personen bieden we ons speciale groepsmenu: een proeverij van de voor- en hoofdgerechten die we die dag serveren (€ 19,50 per persoon).

Geregeld organiseren we wijnproeverijen of live muziek. Kijk bij Nieuws & Agenda wat er de komende tijd gepland staat.