Grieks Restaurant  Corfu  Venray

Passage 6, 5801 BR Venray

Tel:  0478 589 445

Email:   
Internet: https://corfuvenray.nl
Grieks Specialiteiten Restaurant
Openingstijden: Dinsdag / Zondag  17:00 / 21:30

Maandag gesloten

 

 

 

 

 

 

Over ons,

Grieks restaurant Corfu heeft haar deuren voor het publiek in januari 2006 geopend. Geheel vernieuwd met een uitgebreide menukaart, vol authentieke Griekse gerechten. Het restaurant is gevestigd in het hartje van centrum Venray, waar u na een dagje  winkelen van een heerlijke Griekse maaltijd kunt genieten!

Onze keukenbrigade hanteert een zuivere eerlijke keuken,met uitsluitend Griekse kwaliteits- produkten en zoveel als mogelijk verse ingrediënten en kruiden uit Griekenland, zodat het aroma en de smaak van onze gerechten zoveel mogelijk tot hun recht komen.

Wij hopen dat U zich door ons laat verleiden tot een culinaire belevenis door de rijke Griekse keuken, met haar eeuwenoude recepten en tradities en haar goed bewaarde geheimen.
Ook willen wij U wijzen op de grote variëteit in de Griekse gerechten.Iedere provincie en ieder eiland kent zijn eigen specialiteiten en gewoonten.

Door middel van onze zorgvuldig samengestelde menukaart hebben wij getracht U een goed inzicht te geven in de vele specialiteiten die Griekenland U te bieden heeft.